Voor jou gevonden - 010

Om 2021 met een goed gemoed te beginnen, moeten we met z’n allen op het balkon of in de tuin You’ll Never Walk Alone zingen. Althans, dat vinden Rommy en Johan Bakker, die op Twitter een oproep hebben gedaan om zo veel mogelijk Rotterdammers bij deze stadsbrede samenzang te betrekken. ,,Want het is fijn om het nieuwe jaar op een positieve manier te beginnen’’.

Beiden hebben al een heel opzetje voor dit spontane initiatief gemaakt. Zodra de jaarwisseling daar is, doe je je jas aan en ga je – met of zonder champagne – op je balkon, in je tuin of voor het open raam staan. De bedenkers van deze vocale huldeblijk aan 2021 spelen het intro bij hun huis aan de Beukelsdijk – ook te zien op YouTube – en daarna kan iedereen losgaan op de kraker die onder andere in De Kuip veelvuldig klinkt.

Voor de tekst (en uitleg) volg je You’ll never Walk Alone op Twitter (@Youllne47892817) en/of de speciale Facebook pagina!

En als je echt even wilt oefenen, zing dan vooral mee met Lee!
Vorige week werd het  legendarische nummer  in een nieuw, klassiek jasje gestoken door Feyenoord, het Rotterdams Philharmonisch Orkest (RPhO) en Lee Towers. Want: ‘Ook in tijden waarin leden van de ‘Feyenoord-familie’ elkaar niet kunnen bezoeken staan supporters er niet alleen voor!’

 

Voor jou gevonden op AD.nl