Dagboek

Collecteren voor een goed doel, je kent het wel: door weer en wind met een collectebus over straat. Of terwijl je nét lekker zit te eten, gaat de deurbel en staat er iemand met zo’n bus voor de deur!

Dat kan tegenwoordig gelukkig anders en veel makkelijker. Goede doelen kunnen online, via digicollect collectebussen aanmaken. Het mooie hiervan is: iedereen kan vervolgens collectant worden en een eigen collectebus maken en daarmee online geld ophalen voor jouw favoriete goede doel. Gewoon thuis vanaf de bank collecteren (én doneren natuurlijk), via je smartphone op social media, WhatsApp of met een QR code. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Voor twee goede doelen hebben wij collectebussen aangemaakt, voor de Stichting Droomdag en voor Dream4Kids.

Twee ontzettend sympathieke goede doelen, die alle bijdragen heel goed kunnen gebruiken!

De digicollect collectebussen zijn bij uitstek geschikt voor online campagnes omdat ze te delen zijn via alle social media kanalen en op websites.
En, niet onbelangrijk: het is ook veilig, je betaalt namelijk niet aan de collectant maar donaties gaan rechtstreeks naar het officiële account van het goede doel. 

Kortom, het nieuwe collecteren komt met een aantal voordelen! Gemakkelijk, veilig en voor collectanten ook nog eens leuk om te doen!

En dan brengen wij graag onze twee collectebussen nog even onder de aandacht, elke donatie is meer dan welkom!

 

Doneer aan Dream4Kids
Geef aan de Stiching Droomdag