youtube optimalisatie

Anno 2019 is online video de meest krachtige tool om jezelf of je bedrijf te laten zien. Niet voor niets is videomarketing voor veel bedrijven hét speerpunt. Met behulp van een eenvoudige camera of smartphone kun je heel mooie video’s schieten. Zodra je de beelden hebt gemonteerd tot een kekke video, wil je hem natuurlijk delen via social media en plaatsen op YouTube. Waarschijnlijk is je opgevallen dat de YouTube pagina van bekende vloggers er heel anders uitziet dan de jouwe. Wil jij ook zo’n mooie pagina? En wil je goed gevonden worden op YouTube? Dan kunnen wij je helpen!


Optimaal YouTube Kanaal

Met alle plezier helpen wij jou om je YouTubekanaal een professionele look te geven. Wij zorgen o.a. voor een mooie banner, een kanaaltrailer, links naar je social media kanalen en afspeellijsten. Ook regelen wij een koppeling met je website, die je veel voordelen kan opleveren!


Video optimalisatie

Behalve een fraai kanaal is het ook heel belangrijk dat je jouw video’s voorziet van de juiste informatie om goed gevonden te worden. Wat extra helpt is een goede thumbnail en een eindscherm om meer abonnees te werven. Wij verzorgen dit graag voor je!

optimalisatie youtubekanaal