Online video is de meest krachtige tool om jezelf of je bedrijf te laten zien. Bewegende beelden hebben bewezen een groter bereik dan stilstaande beelden en YouTube is uitgegroeid tot de op een na grootste zoekmachine.

Met behulp van je smartphone of camera kun je heel mooie video’s schieten. Maak er een leuke montage van en deel je beelden via social media en op YouTube. Toch komt er iets meer bij kijken.

 

Een goed ingericht YouTube kanaal

Waarschijnlijk is je opgevallen dat de YouTube pagina van bekende vloggers er heel anders uitziet dan de jouwe. Wil jij ook zo’n mooie pagina? En wil je goed gevonden worden op YouTube? Dan kunnen wij je helpen!

Met alle plezier geven we je YouTubekanaal een professionele look. Wij zorgen o.a. voor een mooie banner, een kanaaltrailer, een abonneerknop en links naar je social media kanalen en afspeellijsten. Ook regelen wij een koppeling met je website, die je veel voordelen kan opleveren!

 

Losse videobeelden verwerken tot een mooi filmpje om te delen

Je kent het wel, je hebt tijdens een event leuke shots gemaakt. Super voor een leuke after movie. Maar het ontbreekt je aan tijd, tools of kennis om ze te verwerken tot een professioneel filmpje dat geschikt is om te delen.

 

Video optimalisatie

Behalve een fraai kanaal is het ook heel belangrijk dat je jouw video’s voorziet van de juiste informatie om goed gevonden te worden. Wat extra helpt is een goede thumbnail en een eindscherm om meer abonnees te werven. En wanneer je snel een flink bereik wilt, kunnen we een YouTube advertising campagne voor je maken.

optimalisatie youtubekanaal