Social Advertising

Meer bekendheid voor een nieuw product, een vacature of een evenement? Denk dan eens aan Online Advertising. De SocialMediaMonteur regelt het voor je!

Met de juiste content en een goed ritme kom je een heel eind. Maar met de drukke tijdlijnen van tegenwoordig is het niet meer zo vanzelfsprekend dat jouw content onder de aandacht van jouw volgers komt. Of misschien ben je juist op zoek naar meer relevante volgers of conversie voor jouw product.

In dat geval is social advertising een goede oplossing. De SocialMediaMonteur geeft jou ‘een duwtje in de juiste richting’ met het boosten van jouw content of het opzetten van een advertentiecampagne!

We kunnen campagnes op alle kanalen (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, YouTube, Google Adwords) en met elk budget voor je opzetten en uitvoeren. Daarbij targeten we de doelgroep en kiezen we de juiste zoekwoorden heel zorgvuldig. Bij het budgetteren van de campagnes werken we in kleine stapjes, maken gebruik van AB-testing en monitoren nauwgezet de resultaten. Om zo de campagnes steeds verder te optimaliseren voor het allerbeste resultaat.

Lees ook:

Social Advertising DO’s en DON’Ts

Social Advertising voor Online Conversie