Een evenement, zowel online als live biedt geweldige kansen om in de kijker te komen van je doelgroep. De inzet van social media laat thuisblijvers je event mee beleven en actief meepraten maakt je event voor deelnemers nog leuker! En als je het op de juiste manier aanpakt heb je van een event wekenlang leuke aansprekende content.

Wij hebben veel ervaring in het online ondersteunen van evenementen. Van hele grote sportevenementen zoals de Longines FEI Europese Kampioenschappen paardensport in Rotterdam in 2019 tot kleinschalige, besloten evenementen over de gehele wereld. On site of vanuit onze online werkplaats!

Van de voorbereidingen tot en met de after movie. We helpen je met de kaartverkoop, de online uitnodigingen en tijdens het evenement laten we iedereen jouw event meebeleven. Als jij druk bent met de organisatie of staat te vlammen op het podium, zorgen wij dat online iedereen het gevoel heeft dat hij of zij erbij is. En natuurlijk blikken we na afloop graag terug op een geslaagd evenement!

lees ook: live verslag van jouw event