medewerkers engagement tool

Medewerker als ambassadeur

Met onze Medewerkers Engagement Tool maak je het werknemers heel gemakkelijk om jouw corporate boodschap te delen op hun eigen timeline. Maak je medewerkers online ambassadeurs en zet ze in als ambassadeur en ‘doorgeefluik’ van jouw corporate boodschap!

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Het is een web-based platform. Je nodigt de ambassadeurs uit om hun eigen LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram en/of WhatsApp bekend te maken bij het platform. De helpende hand van de SocialMediaMonteur kan daarbij tijd besparen. Zodra er goed gekoppeld is kan de ambassadeur met 1 klik op de knop boodschappen delen via zijn eigen social media.

De drie voordelen van de Medewerkers Engagement Tool op een rij:

  1. Jouw boodschap bereikt een veel groter publiek
  2. Iedere ambassadeur heeft z’n eigen netwerk met mensen die hem/haar vertrouwen en is dus geloofwaardig
  3. Je bereikt een relevant publiek, namelijk de relaties van jouw ambassadeurs

Bekijk hier de video en ervaar in 1 minuut hoe het werkt!

Het succesverhaal van Newspark

Onze klant Newspark maakt goed gebruik van zijn corporate kanalen. Via de Twitter, Facebook en LinkedIn van Newspark wordt frequent relevante content gedeeld met de community. Meer dan dat kan je niet doen, zou je zeggen. Toch bleek dat hiermee slechts een fractie van het potentieel werd benut. Onderstaande infographic laat zien wat voor effect de Medewerkers Engagement Tool heeft op het bereik van Newspark.

Employee Advocacy Case Newspark h