Inrichting & Optimalisatie Social Media Acounts

9 op de 10 Nederlanders is actief op social media. Grote kans dus dat ook jouw (potentiële) afnemers en partners gebruik maken van Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, LinkedIn en/of YouTube. Ben jij nog niet actief op social media? Wij kunnen je helpen met het inrichten van je accounts. Heb je al wel accounts, maar ben je niet goed vindbaar of zijn de gegevens fout en onvolledig? Dan helpen we je graag met het optimaliseren van jouw accounts!

Inrichting van jouw accounts

Iedere ondernemer of instantie wil gevonden kunnen worden. Zo simpel is het. De SocialMediaMonteur is gespecialiseerd in het aanmaken en inrichten van social media accounts. Dankzij de juiste inrichting is jouw account goed vindbaar voor de doelgroep. Met de juiste instellingen vindt jouw community bovendien gemakkelijk de weg naar jouw bedrijfspand, website of andere social mediakanalen.

Optimaliseren van jouw accounts

Naast het inrichten van nieuwe accounts, kunnen wij ook de optimalisatie van bestaande accounts voor je uit handen nemen. De SocialMediaMonteur zorgt er met enkele slimme toepassingen voor dat jouw gegevens kloppen en je goed vindbaar bent voor jouw community.

Een goede inrichting is essentieel voor jouw online vindbaarheid! Kan jij onze hulp wel gebruiken? Neem contact met ons op!