Inrichting & Optimalisatie social media acounts

Wist je dat maar liefst 9 van de 10 Nederlands actief is op social media?! De kans is dus groot dat ook jouw (potentiële) klanten gebruikmaken van Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Snapchat en/of YouTube. Ben je nog niet actief op social media? Wij helpen je graag met het inrichten van je accounts. Heb je al wel accounts op de verschillende kanalen, maar zijn je gegevens fout en onvolledig of ben je niet goed vindbaar? Onze monteurs fixen het voor je!

 

Inrichting van jouw social media accounts

De juiste inrichting van je social media kanaal is bepalend voor hoe goed je vindbaar bent voor je doelgroep. En ieder merk of organisatie wil goed gevonden kunnen worden, toch? De SocialMediaMonteur is gespecialiseerd in het aanmaken en inrichten van jouw social media accounts. Met de juiste instellingen en tools vindt jouw community gemakkelijk de weg naar jouw website, webshop, locatie of andere online platforms!

 

Optimaliseren van jouw social media accounts

Naast het inrichten van nieuwe accounts, kunnen onze monteurs ook de optimalisatie van jouw bestaande accounts regelen. We zorgen er met enkele slimme toepassingen voor dat alle gegevens kloppen en je goed vindbaar bent voor jouw community.

Zijn jouw kanalen al ingericht en geoptimaliseerd? Kijk dan hoe we kunnen ondersteunen bij content management en community management.