Community Management

Oké, je content staat als een huis! Nu is het belangrijk dat jouw bedrijf of organisatie in contact blijft en een positief beeld neerzet (of behoudt) bij jouw doelgroep. Waar en hoe vind je jouw klanten/doelgroep online? Onze monteurs helpen je hier graag bij.

 

Vergroten van community

Iedereen wil veel likes en volgers, maar zijn deze accounts ook echt jouw doelgroep? Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het vinden van relevante volgers en zijn op de hoogte van de beste technieken om jouw community geleidelijk te laten groeien.

 

Betrokkenheid

Je doelgroep betrokken houden bij je merk of bedrijf is cruciaal. Social media is 24 uur per dag, 7 dagen in de week online – en wij dus ook! Wij zorgen ervoor dat de content gedeeld wordt en er zo snel mogelijk op de reacties en vragen van jouw (potentiële) klant gereageerd wordt.

 

Monitoring en optimalisatie

Wat gebeurt er precies op jouw social media kanalen? Iedere maand maken wij een rapportage voor jou op, met alle cijfers van afgelopen maand. Zo kun je precies zien welke postings het goed hebben gedaan en waar de verbeterpunten zitten. Welke kanalen scoren het beste? En waarom? Door de strategie aan te sturen op basis van monitoring halen wij het beste uit jouw social media.