Dagboek

Het is weer voorjaar! Kriebelt het bij jou ook? Zin om alles een schoonmaakbeurt te geven en alles weer strak en fris te hebben? Neem je naast je garderobe, je kasten en keuken, ook je website en social media kanalen mee?

 

Voorjaarsbeurt voor je website, Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram

Door het jaar heen verandert er het een en ander op social media. De inrichting van de kanalen biedt nieuwe, andere mogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld op de profielen van de LinkedIn pagina veel meer mogelijkheden voor wervende teksten en kun je hashtags aan de pagina’s toevoegen. Op Facebook kun je de inrichting van je pagina helemaal naar wens aanpassen door zelf tabbladen toe te voegen of juist weg te halen. Er kan veel meer met jouw Facebook pagina tegenwoordig. Is jouw zakelijke Instagram account al omgezet naar echt business account of heb je nog een persoonlijk account? Alle social media kanalen hebben de nodige veranderingen ondergaan….

Een opfrisser voor je bio

Daarnaast is het goed om regelmatig te checken of je bio in je profiel en de uitgebreidere info van je social media accounts nog wel kloppen. Staan alle linkjes nog goed, is de informatie niet verouderd, etc. En is je omslagfoto niet eens aan vervanging toe? Of wil je liever een omslag video of slider?De afmetingen van profielfoto’s wijzigingen nog weleens per kanaal… staat jouw logo of profiel foto nog wel strak?

Voorjaarsschoonmaak voor je website

Ook je website verdient een regelmatige schoonmaakbeurt. Zonder dat je er erg in hebt zitten er opeens broken links (404) in je site en die beïnvloeden de vindbaarheid van jouw site in negatieve zin. Of misschien wil je toch de navigatie van je website iets aanpassen, content wat beter zichtbaar maken (of juist verwijderen), je afbeeldingen aanpassen of …. een flinke optimalisatie slag in je Google vindbaarheid maken.

Extra voorjaarsvoordeel!

Wij adviseren dus een voorjaarsbeurt van je social mediakanalen en website. Geen tijd of kennis om het zelf te doen? Wij doen het graag voor je! En om het leuk te houden hebben wij een speciale voorjaarsaanbieding. Voor € 100,= ex BTW zorgen we dat jouw social media kanalen* weer netjes bijgewerkt zijn (met door jou aangeleverde teksten en beelden). Wil je je website onder handen nemen? Wij doen gratis een check op broken links (404) en andere fouten. Voor aanpassingen in navigatie, verplaatsen van content, en andere optimalisaties doen we je graag een voorstel met voorjaarskorting!

*we gaan uit van max. één Twitter, Insta, LinkedIn en Facebook account per merk