Dagboek

We zijn per direct op zoek naar een:

Community Monteur

Voor onze eigen werkplaats (de SocialMediaMonteur Back Office) zoeken we iemand die graag sleutelt aan content en het leuk vindt om met de klant in dialoog te zijn. De monteur die wij zoeken helpt ons o.a. bij de commerciële relatie met onze klanten, voert desk research uit binnen online media, helpt bij de productie van content voor social media, onze nieuwsbrieven, etc. door leuke berichten te zoeken, maken en vertalen.

Binnen onze snelgroeiende organisatie heb je alle kansen om jezelf te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te pakken. Wij bieden je de opleiding, jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen succes.

Ben jij onze ideale kandidaat? Een aanpakker die accuraat en dienstbaar is, affiniteit met en enige basiskennis van social medial heeft en het fijn vindt om zelfstandig te werken? En heb je super goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift, een goede kennis van de Engelse taal om berichten te kunnen vertalen en ben je handig met Office (Excel, Word, PPT, mail) en liefst ook Keynote en Prezi)? Dan hopen we dat jij ook nog beschikt over een zekere mate van ondernemerschap en vrolijk en flexibel bent. Voor ons is werk ethos belangrijker dan opleidingspapieren.

 

Wij kijken ernaar uit om met jou kennis te maken. Bel of mail je ons even?