Dagboek

Nu 2015 haar einde nadert, kijkt de SocialMediaMonteur al verlangend uit naar een nieuw jaar, om vol gas online te zorgen dat de Social Media-motoren van de klanten blijven draaien zonder haperen en iedereen op topsnelheid over de digitale snelweg blijft rijden. En mocht het voorkomen: hulp te blijven verlenen bij online ongelukjes!

Het was een mooi jaar, met veel nieuwe ontwikkelingen op alle Social Media platformen en het was leuk om dit bij te houden én te gebruiken. Ik heb prachtige Rotterdamse merken zoals Bram Ladage en het Bilderberg Parkhotel op snelheid gebracht met hun social media strategie. Ik ben trots op onze eigentijdse accountant, FACET begrijpt hoe de nieuwe online economie werkt. Snappet was een jaar geleden nog helemaal niet aanwezig op social media en kijk eens hoe goed ze het nu doen! Voor talloze events zoals het Rozengala van Stichting Pijn bij Kanker mocht ik ervoor zorgen dat ze online voldoende aandacht kregen. En ik heb voor tal van bedrijven, groot en klein, maar bijv ook voor Erasmus ESE, onder de motorkap de optimale inrichting geregeld en we mochten diverse mooie websites bouwen zoals die van de Raad van Kinderen en dressuuramazone en -trainer Barbara Koot.

Ook in 2016 hou ik mijn vinger aan de online pols en met de gereedschappen scherp, schoon en up-to-date sta ik voor jullie klaar! Ik ga weer op zoek naar nieuwe tools en mogelijkheden, o.a. tijdens mijn bezoek aan SXSW in maart. Natuurlijk hou ik alles ook in het nieuwe jaar bij in mijn dagboek.

Voor nu, ik ga genieten van de feestdagen – maar altijd een oogje in het online-zeil, en namens het hele team: bedankt voor jullie support, het volgen, de retweets en reposts en de leuke conversaties!

Hele fijne feestdagen en tot ziens in 2016!