Wil jij aan de slag als Social Media Monteur?

img_0552-copy-klein

De socialmediamonteur van de Social Media Monteur BV is een praktisch ingestelde zelfstandige medewerker die het leuk vindt om een jonge dynamische onderneming te helpen groeien en structuur te geven. Dag in, dag uit helpen we bedrijven (groot en klein) om effectief, efficiënt en verstandig met online media om te gaan.

Wil jij ervaring opdoen in het online vak en kun je zelfstandig werken? Of heb je al veel ervaring en wil je die kennis en ervaring inzetten voor leuke klanten en projecten? Ben je accuraat en beschik je over een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel?

Dan vind jij het vast leuk om onze klanten te ondersteunen bij het behalen hun online reisdoelen en deel uit te maken van ons team van SocialMediaMonteurs.

 

Opleiding & leuke klanten

Je krijgt bij ons een opleiding waarbij je kennis maakt met onze methodieken en templates en kan dan aan de slag bij onze klanten. Dat zijn kleine, middelgrote en grote bedrijven, overheid en scholen in heel Nederland. Het is uitdagend en innovatief werk waarbij jij jouw online skills maximaal gaat ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd en wil jij graag SocialMediaMonteur worden? Stuur dan een mail met je motivatie en je online DNA (LinkedInprofiel, twitternaam, FaceBook account, etc.) naar werken@socialmediamonteur.nl

We zijn momenteel op zoek naar:

Vacature: SocialMediaMonteur (technisch monteur)

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een handige monteur. Ken jij alle knoppen van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube en Instagram? Word jij blij van Google Adwords en social advertising? Vind je het een leuke uitdaging om aan de slag te gaan met nieuwe functionaliteiten van de online tools? Verdiep je je graag in de resultaten van online activiteiten en geeft het je een kick als je je doelen bereikt? En kun jij een (eenvoudige) website bouwen? Dan ben jij een welkome aanvulling voor ons team!

 

Zo vul jij je dagen:

Bij ons is geen dag hetzelfde! De ene dag ben je bezig het inrichten van online campagnes en de reparatie van een vastgelopen Facebook pagina, de andere dag ben je bezig

met de bouw van een website of met emailmarketingcampagnes. Ook voor (adhoc) klusjes ben jij de aangewezen persoon. Een bezette Instagram accountnaam claimen? Een YouTube-account inrichten? Jij ziet er een uitdaging in!

 

Dit is onze ideale kandidaat:

 • Je hebt mbo+ werk- en denkniveau
 • Je hebt een 24/7 mentaliteit
 • Je kan goed zelfstandig werken
 • Je bent een Pietje Precies
 • Je bent een proactieve teamplayer
 • Je hebt veel kennis van social media
 • Je overziet de mogelijkheden van de individuele social media tools maar ook het grote online geheel
 • Je beheerst alle social advertising technieken
 • Je hebt verstand van SEO en SEA
 • Je bent bekend met marketing automation oplossingen en MailChimp
 • Je hebt goede kennis van Google Analytics
 • Je hebt ervaring met WordPress (meerdere cms-systemen is een pré)
 • Je beheerst HTML (PHP en andere ontwikkelomgevingen is een pré)
 • Je bent handig met Excel

 

Jouw instelling, drive en aantoonbare hands-on vaardigheden zijn voor ons belangrijker dan opleidingspapieren. We zijn heel flexibel als het gaat om dienstverband, werken op projectbasis en werktijden. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken. Stuur ons nu jouw cv en motivatie toe! We zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw persoonlijke social media accounts of accounts die jij onder je je beheer hebt (gehad).

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van social media?