Wil jij aan de slag als Social Media Monteur?

Onze social media monteurs zijn praktisch ingestelde zelfstandige content specialisten op HBO niveau die het leuk vinden om creatief en hands-on met social media aan de slag te zijn. Dag in, dag uit helpen ze bedrijven (groot en klein) om effectief, efficiënt en verstandig met online media om te gaan en hun online doelen te bereiken.

Wil jij ervaring opdoen, graag alles leren over het online vak en kun je zelfstandig werken? Of heb je al ervaring en wil je die kennis en ervaring uitbreiden en inzetten voor leuke klanten en projecten? Ben je accuraat en beschik je over een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel?

Dan vind jij het vast leuk om onze klanten te ondersteunen bij het behalen hun online doelen en deel uit te maken van ons team van SocialMediaMonteurs.

Opleiding & leuke klanten

Je krijgt bij ons een opleiding waarbij je ervaring opdoet met onze methodieken en templates en gaat dan aan de slag voor onze klanten. Dat zijn kleine, middelgrote en grote bedrijven, overheid, goede doelen, evenementen, etc. Het is uitdagend en innovatief werk waarbij jij jouw online skills in de volle breedte gaat ontwikkelen.

We zijn momenteel op zoek naar:

Vacature: SocialMediaMonteur (part time)

Weet jij hoe je het grootste bereik en de maximale engagement behaalt op social media? Kennen Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, TikTok en Twitter geen geheimen meer voor je? En ben jij in staat om nieuwe tools en updates snel te begrijpen en er het maximale bereik uit te halen? Vind je het een uitdaging om een online community te laten groeien of behaal je goede campagne resultaten door middel van slimme targeting? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Zo vul jij je dagen:

Als SocialMediaMonteur zorg je ervoor dat onze klanten online maximaal presteren. Voor iedere klant werk je op een andere manier. Content zoeken, teksten redigeren en beelden bewerken, contentkalenders managen, reacties monitoren, advertenties maken en de community op de verschillende kanalen laten groeien: bij ons is je dag goed gevuld! Je werkt voor verschillende klanten in diverse markten, zowel B2B als B2C. De werkzaamheden en onderwerpen zijn daardoor heel divers. Aan jou de taak om je helemaal in de klant in te leven en op een creatieve en resultaatgerichte manier de boodschap van de klant via social media te vertellen.


Dit is onze ideale kandidaat:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je ademt social media
 • Je zoekt, vindt, verleidt en verbindt (online dialoog)
 • Je hebt een 24/7 mentaliteit
 • Je kan goed zelfstandig werken
 • Je bent een Pietje Precies
 • Je bent nieuwsgierig hoe de algoritmes werken
 • Je bent een proactieve teamplayer
 • Je bent steengoed in Nederlands (Engels is een pré)
 • Je kan omgaan met contentmanagementsystemen, in ieder geval WordPress
 • Je weet hoe je goede advertenties maakt en vindt er de juiste doelgroepen bij
 • Je bent handig met Adobe Photoshop en/of Canva
 • Je bent bekend met email marketing
 • Je bent bekend met online video

Ben je geïnteresseerd en wil jij graag SocialMediaMonteur worden? Stuur dan een mail met je motivatie en je online DNA (LinkedInprofiel, Insta account, Twitternaam, Facebook account, etc.) naar werken@socialmediamonteur.nl

Jouw instelling, drive en aantoonbare hands-on vaardigheden zijn voor ons belangrijker dan opleidingspapieren. We zijn heel flexibel als het gaat om dienstverband, werkplek, werken op projectbasis en werktijden. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken. Stuur ons nu jouw cv en motivatie toe! We zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw persoonlijke social media accounts of accounts die jij onder je je beheer hebt (gehad).