5x SXSW met de SocialMediaMonteur

Het zit er alweer op!

Op 9 – 14 maart 2018 waren wij bij SXSW in Austin Texas!

Bekijk onze vlogs en lees onze blogs om een indruk te krijgen wat Anne Marie en Anita hebben geleerd tijdens hun lustrumbezoek aan #SXSW.

SXSW2018-logo

South by Southwest

SXSW in Austin (TX) is al vele jaren hét belangrijkste congres op gebied van film, muziek en interactive. Met een omvangrijk programma van keynotes, workshops, panels en een beursvloer vol innovatie is SXSW Interactive op ons online vakgebied de beste plek om alles te leren over nieuwe producten, tools en ontwikkelingen. Anne Marie Hazenberg en Anita Lussenburg zijn al druk om hun selectie te maken uit het programma om de nieuwste en en meest innovatieve dingen te ontdekken. Volg hen op social media, lees hun blogs en bekijk hun vlogs en mis niks.

#SXSW010

Je kent ons motto: WHAT WE’VE LEARNED TODAY, YOU CAN USE TOMORROW. Dus op donderdag 19 april 2018 hebben wij weer het #SXSW010 event georganiseerd. Bij dit evenement brachten wij je op de hoogte van de laatste trends die wij hadden gezien tijdens SXSW2018.

Ben jij ook zo benieuwd naar al die nieuwe trends? Volg ons op onze socialmedia kanalen en wees als eerste op de hoogte.

Vlogs 2018

Sfeer impressie 2017

Blogs & Vlogs

Lees en bekijk al onze verhalen over SXSW 2018 hier.

Terugblik #SXSW010 – 2017

Tot ziens bij de volgende #SXSW010

 

Volg ons op YouTube, LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram voor meer informatie over #SXSW010