Dagboek

Behalve op de hoogte blijven van de laatste nieuw snufjes op Social Media gebied en uiteraard het dagelijks gesleutel aan de online-motoren van onze klanten – om alles soepel te laten lopen – , hou ik ook graag mijn Groot SocialMediaMonteur Woordenboek bij!

Een beetje voor mijzelf, geef ik toe, er komen zoveel nieuwe woorden en termen voorbij….. soms zit ik ook weleens te staren naar een artikel voordat ik het uiteindelijk maar opzoek om te zien waar het over gaat!
Overkomt iedereen toch weleens? Daarom heb ik dat Woordenboek op deze site. Gewoon een handig naslagwerk, dynamisch en daarom altijd up-to-date!

Het laatste nieuwe woord is : Fygital. Klinkt spannend, nietwaar? Dat is het ook wel een beetje..en als je wilt weten wat het betekent, ik zou zeggen: kijk eens in mijn Groot SocialMediaMonteur Woordenboek!

PS: mis je een woord of een term, vraag mij gerust om het toe te voegen!