Voor jou gevonden!

Ze staat op nummer 20 in de Rotterdamse Instagram Top 100 met momenteel 188K volgers en ze is volgens velen de nieuwe Doutzen Kroes. Nu krijgt de pas 11-jarige Summer de Snoo een eigen realityserie op Videoland!

Videoland gaat de driedelige realityserie Summer – Picture Perfect over Summer de Snoo uitzenden. Dat heeft RTL bekendgemaakt. Het model uit Rotterdam-IJsselmonde tekende vorig jaar al een contract voor een eigen docureeks, alleen was nog niet bekend op welke zender of platform deze te zien zou zijn.

Regisseur Cheeru Mampaey volgde Summer en haar familie en geeft in drie delen een persoonlijk kijkje in hun leven. De realityserie laat zien wie Summer is, wat ze graag doet en wat ze allemaal leuk vindt. Of dit gaat om haar modellenwerk, naar school gaan of tijd doorbrengen met haar familie op de camping.

Haar succesverhaal kent ook een keerzijde. Zo kregen Summer, behalve model ook talentvol voetballer en hoogbegaafd, en haar ouders behoorlijk wat kritiek te verstouwen. Vader Joeri en moeder Jessica zouden hun dochter uitbuiten. Dat kwam onder meer ter sprake in de talkshow van Eva Jinek, waar de toen 9-jarige Summer en haar moeder te gast waren. Volgens de ouders van Summer is daar echter geen sprake van, zo pareerden ze die felle kritiek, alles wat hun dochter verdient gaat naar een speciale rekening voor later. 

Ook dat komt aan bod in de serie: hoe gaat het 11-jarige topmodel hiermee om? Kan een jong meisje als Summer al dealen met het hele mediacircus om haar heen en keuzes maken met betrekking tot de mogelijkheid haar carrière in Amerika naar een hoger niveau te tillen? En hoeveel invloed hebben haar ouders hierop?

Summer – Picture Perfect is vanaf dinsdag 8 september in zijn geheel te zien bij Videoland.

Voor jou gevonden op AD.nl