“Wij werken sinds 3 maanden samen met de SocialMediaMonteur en ons online landschap is veranderd van een chaotisch slagveld tot een net en geordend platform. Zij hebben ons geholpen met de ontwikkeling van een nieuwe website, en de inrichting van Facebook, Twitter en LinkedIn. “ zegt Nienke Hekket, project manager bij Missing Chapter Foundation. “Iets wat erg lastig is in het hedendaagse communicatielandschap als je er geen professionele ervaring in hebt. Naast de technische inrichting denkt het team actief mee met onze online strategie en geeft tips. Zij zijn betrokken, prettig in de omgang en vooruitstrevend waar het gaat om het inzien van trends. De SocialMediaMonteur is een waardevolle toevoeging aan onze organisatie en we werken met veel plezier samen.”

Raad van Kinderen
Van chaotisch slagveld to geordend platformNienke Hekket, Project manager Raad van Kinderen

“Met hulp van NewMediaBrains en de SocialMediaMonteur hebben we in de basis een strakke online route neer kunnen zetten. Die bewijst nu al zijn toegevoegde waarde.”

Erasmus School of EconomicsPatrick van Thiel, Manager Marketing & Branding

De SocialMediaMonteur zet ons continue op scherp. Ze helpen in het maken van een goede strategie, plan van aanpak, thema’s en het plaatsen van content op de juiste momenten. Wat een fijn bedrijf!

Bram LadageWesley Ladage, mede eigenaar Bram Ladage

The World is erg tevreden over het resultaat van de eerste 5 weken.

The WorldWesley Ladage, eigenaar The World

Wat een topper! De SocialMediaMonteur is echt een expert op social media gebied. Niet alleen qua ideeën, maar ook praktisch met uitvoering.
Goede uitleg, meteen toegepast en ondertussen nog een bug gefixt in mijn software. Ik ga zeker nog vaker een beroep doen op de SocialMediaMonteur.

Mariposa Management ConsultancyMaarten Oosterhoff, directeur

Ik ben zeer tevreden over het resultaat van onze eerste nieuwsbrief en ben blij dat we eindelijk een fraai vormgegeven, goed doordachte nieuwsbrief format hebben. Dankzij NewMediaBrains en de SocialMediaMonteur.

Videowerkt BVOscar Langerak, directeur

De SocialMediaMonteur geeft handige tips en trucs zodat social media geen tijdrovende klus is maar juist een snelle en zinvolle manier om je bedrijf goed zichtbaar te maken in de online wereld. Het scheelt mij veel tijd om de SocialMediaMonteur in te schakelen. Hij kent de weg goed, en kent veel handige tools.

FACET Accountants en Adviseurs BVKim Stander, directiesecretaresse