Dagboek

Maak kennis met onze stagiair Timo! Wij hebben een nieuwe aanwinst en hij wil zich even voorstellen.

Hai, mijn naam is Timo. Ik ben 19 jaar oud en op dit moment loop ik stage bij SocialMediaMonteur. Bij dit social media bureau ben ik bezig met de Rotterdamse Instagram Top 100, met het vindbaar maken van bedrijven op de verschillende social media kanalen en Google Home. Op dit moment doe ik de opleiding Marketing & Communicatie op het RijnIJssel in Arnhem en na deze opleiding wil ik graag sportmarketing gaan studeren op de Fontys hogeschool in Tilburg. Na deze opleidingen wil ik graag de sportwereld in, de wereld waar ik het meest van houd. Ik ben iemand die altijd hard werkt en ook graag heel veel wil leren. Verder hoop ik bij deze stage met mijn frisse blik op verschillende aspecten te helpen bij het groeien van dit mooie bedrijf. Ik ben van maandag tot en met donderdag te vinden op het kantoor. Wil je meer weten over mij? Mail mij dan!