Dagboek

Zo heb je een blog met updates, en voor je het weet zijn er nog meer nieuwe dingen! Dat blijft ook wel zo, dus nog maar eens de laatste nieuwtjes voor jou op een rijtje:

Facebook heeft een mega-deal gesloten met KLM, of andersom, het wordt binnenkort mogelijk om via Facebook Messenger niet alleen met KLM te chatten voor informatie, maar ook direct je ticket te boeken en te betalen! KLM snapt heel goed hoe Facebook haar kan helpen en hoe belangrijk het voor haar klanten is om snel en gemakkelijk zaken te regelen. Niks speciale app of telefoon nummer maar gewoon in je Facebook!
Ook nieuw op Facebook is de mogelijk voor bedrijfspaginas om een ‘story’ te maken. Een eenvoudige manier om heel snel een profesionele ‘video’ te maken, met gebruik van foto’s die al op je pagina staan, wat regelt tekst en zelfs een muziekje eronder: klaar! Ziet er leuk uit en kan gemaakt worden zovaak je wilt!

 

SnapChat heeft nieuwe filters gemaakt en het is nu ook mogelijk om, stickers naar elkaar te sturen (of op fotos te plakken). Stickers zijn kennelijk populair! Ook wordt het mogelijk om boodschappen naar vrienden te sturen als zij offline zijn en voor diegenen die stories volgen: na het bekijken van een story gaat het nu automatisch verder met de volgende. Voor de bingewatchers J.

Een officieel nog onbevestigd nieuwtje is dat Google een nieuw produkt aan het ontwikkelen is: YouTube Connect, een livestreaming, en met vermoedt dat dit de concurrent moet worden van Persicope en Facebook Live.

 

Zoals altijd hou ik de laatste nieuwtjes ook bij op mijn Facebook, LinkedIn en Twitter! Volg je mij al?