Dagboek

In mijn vorige blog vertelde ik je al over vier Instagram hacks, waarvan je niet wist dat je ze nodig had. In deze blog heb ik er nóg drie voor je! Dus pak je telefoon erbij en kijk mee!

Positieve reacties bovenaan zetten

Instagram draait toch om positieve en vrolijke berichten, dus bieden ze je de mogelijkheid om drie reacties op jouw bericht bovenaan vast te pinnen. Zo kun je, zoals Instagram het zelf uitlegt: de positiviteit benadrukken! Hoe?
Bekijk de reacties op je bericht en swipe dan naar links over de reactie die je leuk vindt. Vervolgens tik je op het pictogram ‘vastpinnen’ en de reactie wordt naar boven verplaatst! Ook goed om te weten als je dit doet: de persoon die de reactie schreef krijgt hiervan een notificatie.

 

Verwijder je (awkward) zoekgeschiedenis.

Deze tip is vooral voor mensen die makkelijk hun telefoon even uitlenen of hem vaak laten rondslingeren.
Niemand hoeft te weten dat je in je verloren uurtjes naar oude liefdes, katten en idolen op Instagram zit te zoeken toch? Het is gelukkig vrij gemakkelijk om je zoekgeschiedenis te verwijderen.

Ga naar je profiel en klik op het  menu (de 3 regeltjes)  rechtsboven in je scherm. Klik op “Instellingen”, dan “Beveiliging”, selecteer dan in het Beveiligingsmenu “Wis zoekgeschiedenis”. Vervolgens kun je rechtsboven de optie “Alles wissen” aanklikken.
Kun je weer fijn verder gaan zoeken!

Lekker muziekje onder iemands Reels clip gehoord? Die audio kun je opslaan! 

Als je muziek of een andere audio hoort in een Instagram Reels-clip die je leuk vindt, kun je die opslaan om er later naar te luisteren of natuurlijk om zelf te gebruiken in je eigen Instagram Reels video!

Hoe? Kijk gewoon onderaan het scherm en klik op de de audio-informatie. Dit brengt je naar de informatiepagina voor dat audiofragment. Klik vervolgens op “Save Audio,” bovenaan je scherm.
Om de opgeslagen audioclips te openen, ga je naar je profiel en klik je op het menu rechtsbovenaan je scherm. Klik dan op “Opgeslagen” en voilá: daar zie je jouw opgeslagen bestanden in de map “Audio”.

Hulp nodig bij het bijhouden en onderhouden van je zakelijke Instagram account? Wij kunnen je helpen! Neem gerust contact met ons op!