Dagboek

Elke maand tweeten miljoenen mensen over producten waar zij tevreden over zijn of die zij kopen, plaatsen die ze bezoeken, boeken die ze lezen of vakanties die ze plannen. Maar het kan een uitdaging zijn om de meest relevante tweets, foto’s en video’s over de producten en plaatsen te vinden als je ernaar opzoek bent. Twitter is een pilot gestart om het gemakkelijker te maken om producten en plaatsen te vinden.


Product & plaats pagina’s

Het eerste nieuwe feature die getest wordt is het tonen van relevante tweets over producten en plaatsen op dedicated pages. Deze pagina’s tonen een foto en / of video over het product met een beschrijving, prijs, optie tot kopen, boeken, bezoeken of een website met meer informatie.

Neem als voorbeeld het boek “The Martian” van @andywierauthor. Twitter toont foto’s en een beschrijving direct boven de tweets die het meest relevant zijn voor jou. Dit kunnen tweets zijn van accounts die jij volgt, relevante nieuws updates of populaire content over het boek.

Twitter start met een klein aantal product- en plaatspagina’s. In de testperiode is het mogelijk dat je pagina’s of collecties van pagina’s tegenkomt in jouw tijdlijn.


Voorbeeld tweet en uitgebreide productpagina over “The Martian”.

 

Collecties

Naast de product en plaats pagina’s gaat twitter ook testen met Twitter collecties voor product en plaatsen. Je krijgt de mogelijkheid om te browsen in collecties van influencers die jij volgt en krijgt meer informatie over de producten en plaatsen die jij interessant vindt.

Onderstaande links geven je een idee hoe het eruit komt te zien:

Demi Lovato Demi’s Picks

HBO – Game of Thrones #GoT Fan Favorites

Nike LeBron Elite collection

PEOPLE & Joyus Summer Beauty Finds

Reese Witherspoon Draper James Summer Picks

Target Swim & Sun Ready

The Ellen Show Best of The Ellen Shop

The Infatuation NYC #InfatuationSummer

 

De volledige lijst van de Twitter partners die toegang hebben tot de nieuwe features vind je hieronder.

De volledige lijst van Twitter Partners

 

Op Twitter voor iOS en Android op twitter.com kan je de profielen van influencers en hun collecties bekijken. Via iOS kan je ook de collecties vinden door in de zoekbalk op de categorie balk te klikken. Let op! Je moet wel gebruik maken van de laatste update van de Twitter app.

 

Volgens Twitter is dit slechts het begin en zullen er deze zomer nog meer nieuwe features uitgerold worden. We houden je op de hoogte!