Dagboek

Een aantal maanden geleden was het al even mogelijk: je connecties uitnodigen om jouw bedrijfspagina op LinkedIn te volgen. De optie verdween daarna helaas al snel, omdat er té enthousiast gebruik van gemaakt werd en de uitnodigingen niet bij te houden waren; oftewel het werd als spam ervaren.

Nu is de optie (gelukkig!) weer terug, met een aantal aanpassingen.

  • Om connecties te kunnen uitnodigen voor je LinkedIn bedrijfspagina moet je beheerder zijn én moet de betreffende pagina een volledig ingevuld profiel hebben.
  • Het maximale aantal connecties dat per dag uitgenodigd kan worden is 50. Dit is natuurlijk om het spammen te voorkomen.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig!
Als je op je bedrijfspagina bent, zie je aan de rechterkant de optie staan – je moet dan wel in de beheerders weergave de pagina open hebben staan:

 

 

Mocht je per ongeluk op het kruisje hebben geklikt en de voorgestelde connecties niet meer zien…geen paniek, dezelfde optie tot uitnodigen vind je ook in de tools voor beheerders, rechtsboven!

 

LinkedIn rolt deze nieuwe functie in fases uit, zoals altijd, dus het kan zijn dat jij de optie nog niet ziet – een kwestie van geduld!

 

Hulp nodig bij het opzetten of optimaliseren van jouw  LinkedIn bedrijfspagina of het promoten hiervan? De SocialMediaMonteur helpt je graag! Neem hier contact met ons op.