Dagboek

Soms zijn het de kleine dingen die een groot verschil kunnen maken! Zoals de twee nieuwe functies die Instagram onlangs invoerde. Voor zakelijke accounts absoluut interessant!

Allereerst is het vanaf nu mogelijk om een ‘actie knop’ aan je Instagram profiel toe te voegen. Je hebt de keuze tussen ‘eten bestellen’, ‘nu boeken’, ‘reserveren’ en ‘offerte aanvragen’. Dit maakt het (potentiële) klanten wel heel makkelijk om contact met je op te nemen, of direct iets te regelen!

 

Verder kun je, net als op Facebook en Twitter, nu ook een bericht ‘vastpinnen’ aan je Instagram profiel. Dit bericht blijft dan als eerste post op je feed staan, ook als je nieuwe berichten plaatst. Handig als je een product of dienst een tijdje extra onder de aandacht wilt brengen!

En wist je dat de Instagram Reels, de populaire korte verticale video’s, nu 90 seconden mogen zijn – in plaats van 60 seconden? Dat kan nét even het verschil maken in je boodschap!

 

Ondersteuning nodig bij het onderhouden van je zakelijke Instagram account? Wij kunnen je helpen! Neem gerust eens contact met ons op!