Dagboekmedewerker engagement tool

Je doet verschrikkelijk je best met je social media corporate accounts en ziet je community, bereik en engagement elke maand groeien. Toch ligt er nog een enorme opportunity op je te wachten. Tevreden medewerkers van jouw bedrijf hebben samen waarschijnlijk een nog veel groter bereik op social media dan dat jouw kanalen alleen hebben. En … ze zijn doorgaans trots en gemotiveerd om het succes van jouw merk te delen.

Veel van onze klanten in verschillende branches hebben dat al ontdekt en zetten onze Medewerker Engagement Tool in om het belangrijke nieuws en succes van hun merk te delen, om personeel te vinden, etc. Aan de Medewerker Engagement Tool is deze zomer hard gewerkt. In de aankomende update worden onder andere de volgende punten aangepast:

  1. De huidige API’s voor LinkedIn, Facebook en Twitter krijgen een update. Hierdoor krijg je de beschikking over meer functionaliteiten, zoals het soort afbeeldingen dat je kunt toevoegen.
  2. De gebruiksvriendelijkheid van het platform wordt verbeterd. Vooral mobiele gebruikers gaan daar veel van merken.
  3. Het is straks mogelijk te switchen tussen de rol van manager en ambassadeur. Nu heb je nog 2 logins nodig als je zowel manager als ambassadeur bent. Na de update kan dit met slechts één account.
  4. Er komen meer mogelijkheden om het bereik van de publicaties te meten en visualiseren.
  5. Het lijkt er op dat Instagram een API heeft waar de tool gebruik van kan maken. Als dit inderdaad zo is, wordt Instagram toegevoegd aan het platform. Onder voorbehoud!

De verwachting is dat de update eind augustus afgerond is. Wij houden je uiteraard op de hoogte van de nieuwe functionaliteiten en de release datum van de nieuwe versie.

Meer weten over onze Medewerkers Engagement Tool? Lees meer! En probeer ‘m 3 maanden gratis!