Maak van je medewerkers ware social media ambassadeurs!

Probeer de medewerkers engagement tool 3 maanden gratis! Je krijgt een online Employee Advocacy platform waarmee je medewerkers eenvoudig je “corporate content” kunnen delen via hun social media kanalen.

Medewerkers hoeven niet meer na te denken over de boodschap en hoe ze het correct communiceren. Ze delen een bericht met 1 druk op de knop via LinkedIn, Twitter en/of Facebook. Jouw boodschap krijgt direct meer betrokkenheid en een groter bereik.
De SocialMediaMonteur kan in een halve dag de inrichting regelen, de kanalen van jouw medewerkers koppelen en hen guidelines geven. Plaats meteen je boodschap en ‘off you go’!

kimIk was al 3 jaar bezig om mijn medewerkers in beweging te krijgen. Met deze tool is het eindelijk gelukt en zijn we inmiddels erg succesvol. Met een halve dag ondersteuning van de SocialMediaMonteur heeft het mij nauwelijks tijd gekost en heb ik me geen zorgen over de technische koppelingen met alle social media hoeven maken”

Kim Stander, marketing communicatie manager FACET Accountants & Adviseurs

Probeer nu 3 maanden gratis!

Waarom gebruik maken van social media ambassadeurs?

1. Jouw boodschap bereikt een veel groter publiek
2. Iedere ambassadeur heeft z’n eigen netwerk met mensen die hem/haar vertrouwen
3. Je bereikt een relevant publiek, namelijk de relaties van jouw ambassadeurs

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Het is een web-based platform. Je nodigt de ambassadeurs uit om hun eigen LinkedIn, Twitter en/of Facebook bekend te maken bij het platform. De helpende hand van de SocialMediaMonteur kan daarbij tijd besparen. Zodra er technisch goed gekoppeld is kan de ambassadeur met 1 klik op de knop boodschappen delen via zijn eigen social media.

De tool heeft een motivatieprogramma om de ambassadeur te stimuleren om te delen. Bij ieder gedeeld item zijn punten te verdienen. Jij beslist of je daar een beloning aan wilt koppelen.