Dagboek

Nadat LinkedIn een aantal weken geleden ‘stories’ introduceerde voor persoonlijke accounts, is het nu ook mogelijk om met je bedrijfspagina stories te plaatsen! De uitrol in Europa is begonnen met Nederland, dus je kunt meteen aan de slag!

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig en voor nu nog uitsluitend via de LinkedIn smartphone app.
Bovenaan in de app zie je de bekende ‘rondjes’, net zoals bij Instagram en Facebook. Dit zijn stories van jouw connecties en bedrijven die je volgt en hier voeg je ook zelf je stories toe. Naast je persoonlijke account, kun je doorscrollen naar rechts en krijg je de zakelijke pagina’s te zien waar jij beheerder van bent.

Door op het plusje te klikken kun je een story toevoegen, dat kan een foto zijn of een video van maximaal 20 seconden! Een story blijft 24 zichtbaar en verdwijnt daarna.

Waarom zou je LinkedIn stories plaatsen voor je bedrijf of organisatie?

 – Je kunt op een informelere manier je bedrijf of organisatie laten zien, stories zijn vaak wat losser en creatiever dan de normale updates die je plaatst en door middel van stories maak je het menselijker.

 – Stories dragen bij aan community groei, je bent in beeld, je kunt snel je (laatste) nieuws delen wat op een prominente manier verschijnt.

 

Wil jij meer doen met je zakelijke LinkedIn pagina? Wij kunnen je helpen met het opzetten, optimaliseren, plaatsen van content en stories en het maken van beeldmateriaal. Neem gerust contact met ons op!