Dagboeklinkedin nieuwe tools

Het zakelijke sociale netwerk LinkedIn komt met een aantal nieuwe mogelijkheden die content veel aantrekkelijker en, laten we het maar gewoon zeggen: eindelijk iets moderner maakt!

Klikbare links

Zo kunnen gebruikers in de komende weken (het wordt gefaseerd uitgerold) klikbare links in afbeeldingen en video’s  plaatsen, om zo bezoekers naar websites te leiden. Denk bijvoorbeeld aan een link naar je nieuwste product of een nieuwsbrief, want de content kan buiten LinkedIn gehost zijn. 

Sjablonen

Verder komt er binnenkort toegang tot sjablonen: gebruikers kunnen kiezen uit aanpasbare achtergronden en lettertypes, hun eigen tekst toevoegen en de post delen. Ook in  sjablonen kun je een klikbare link toevoegen.

 

Carrousels

En we zijn er nog niet!
LinkedIn is ook begonnen met de lancering van ‘Carrousels’, een nieuwe berichtstijl waarmee je foto’s en video’s in een ‘swipeable’ feed kunt delen. Dit is vergelijkbaar met de swipe die we al kennen in Instagram stories.

 

Kortom, fijne updates die LinkedIn aantrekkelijker maken én die voor je zakelijke pagina creatieve mogelijkheden bieden!
Wanneer dit allemaal beschikbaar wordt? Dat is helaas nog even afwachten, zoals gezegd worden de tools gefaseerd beschikbaar gemaakt. Wij houden het uiteraard in de gaten.

Hulp nodig bij jouw LinkedIn strategie, het opzetten of optimaliseren van jouw  LinkedIn bedrijfspagina of het promoten hiervan? Onze monteurs helpen je graag! Neem hier contact met ons op.