Dagboek

Afgelopen weekend passeerden we de grens van 2000 volgers op het twitter account van de SocialMediaMonteur (@somemonteur). Daar ben ik best trots op. Het is al even geleden, april 2013,  dat we de naam bedachten en dus meteen maar het twitteraccount geclaimed hebben (tip voor als je een nieuw bedrijf of product overweegt, claim meteen de social media accounts!) Na een jaar had ik ca. 700 volgers. Sinds ik echt actief ben geworden als monteur en ik elke dag tips en online inspiratie deel via twitter, facebook en LinkedIn, groeit de community hard.

Schermafdruk 2015-02-26 12.27.51

Leuk om te weten: 73% van mijn volgers is man en 27 % is vrouw. Opmerkelijk vind ik dat 10% van de volgers uit Amsterdam komt en 7% uit Rotterdam….. En mijn volgers hebben vooral belangstelling voor marketing, technologisch nieuws en zaken betreffende ondernemerschap. Ik vind het in ieder geval erg leuk dat je me volgt en blijf keihard m’n best doen om inspirerende en nuttige content te plaatsen.[/vc_column_text][/vc_column]

[/vc_row]