Dagboekstage

Yes! Wij zijn een erkend leerbedrijf! Sinds de zomer van 2017 bieden wij met trots jongeren een stageplek waarbij zij zich kunnen voorbereiden op banen van de toekomst, die nog niet zijn bedacht.

 

Bij de SocialMediaMonteur worden online reisdoelen behaald, zoals volgers, likes, shares en clicks naar websites. De SocialMediaMonteur helpt haar klanten aan een geschikte structuur, regelmaat en continue groei op social media om online resultaten te behalen.

 

Een stageplek bij SocialMediaMonteur betekent werkervaring opdoen in een dynamische omgeving en kennis verkrijgen van ontwikkelingen op het gebied van online marketing en het medialandschap. Stagiairs digitale techniek, van bijvoorbeeld het Grafisch Lyceum Rotterdam en Techniek College Rotterdam krijgen bij ons de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Bij deze studies gaan de ontwikkelingen vaak sneller dan bij reguliere studies. Oprichters Anne Marie Hazenberg en Anita Lussenburg hebben beiden aan de wieg gestaan van de doorbraak van het internet (jaren ’90) en social media (2005). Dat het medialandschap continu verandert, zijn zij gewend. Het team van SocialMediaMonteur wil graag haar kennis delen en jong talent de kans geven om zich klaar te maken voor de toekomst.

 

Om up-to-date te blijven van de allernieuwste online ontwikkelingen (en toekomstige banen) vergaart de SocialMediaMonteur ieder jaar kennis bij diverse festivals en conferenties, zoals South by Southwest (SXSW) in Austin (Texas). Deze conferentie is al vele jaren hét belangrijkste congres op gebied van film, muziek en online interactive.

 

Douwe (stagiair van het Techniek College) over zijn stage: “Ik ben bezig met een project waarbij ik werk aan een chatbot. Dit is heel tof, omdat ik mijn technische kennis en vaardigheden kan toepassen in het echte werk. Verder is de sfeer erg gezellig en zijn er flexibele werktijden en -plekken.”

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren