Dagboekkapsalontheater kapper museum

Vandaag, woensdag 19 januari, vraagt de Nederlandse cultuursector, op initiatief van o.a.Sanne Wallis de Vries, aandacht voor hun situatie, op een wel heel creatieve manier!

Na het maken van een afspraak kun je met mondkapje en geldige QR-code in het theater terecht voor een nieuwe coupe, manicure, massage of andersoortige beurt. Ondertussen treden er cabaretiers, muzikanten en acteurs op, waaronder: Youp van ‘t Hek, Cor Bakker, Freek de Jonge, Bert Visser, Jeroen Zijlstra, Brigitte Kaandorp, Jochem Myjer, Henry van Loon, Ton Kas, Roué Verveer, Philippe Elan, Dolf Jansen, Claudia de Breij, Dirk Scheele, Yentl en de Boer, Theo Maassen, Ed Struijlaart, Het Geluid Maastricht en vele anderen! ‘ aldus de uitleg op de speciale website Kapsalon Theater

In diverse musea kun je meedoen aan Yogalessen of Fitnessklasjes, omringd door kunst!  Voor wie geen tijd heeft gehad voor een exclusieve knipbeurt vandaag, hier een paar berichten die laten zien hoe het eraan toeging!

 

Allereerst, er is een speciaal instagram account!

Bij de Kunsthal Rotterdam kun je je, uit vorm geraakte, kunstspieren opwarmen!

Wassen, knippen, watergolven terwijl je wegdroomt bij Symfonie no.2 van Charles Ives in Het Concertgebouw

Tja, Daan heeft hier wel een punt….

Freek is geknipt in de Kleine Komedie en wordt geschoren in het Mess Theater

Deze eenmalige ludieke actie blijkt tot nu toe geslaagd, ook al is het hier en daar vroegtijdig beeïndigd, wie weet is dit wel de kapper en sportles van de toekomst!