Dagboek

Ondernemers en leidinggevenden moeten op dit moment creatief zijn. De werkzaamheden liggen compleet stil, medewerkers zitten thuis, al dan niet remote aan het werk… Iedereen begrijpt dat bedrijven en organisaties het moeilijk hebben om deze corona crisis te overleven. En iedereen hoopt op een goede afloop en wil er alles aan doen om een bedrijf ‘in business’ te houden. 

Daarnaast is het van belang dat je als bedrijf ook in deze tijd van je laat horen. Je moet je content strategie waarschijnlijk aanpassen maar blijf vooral in contact met je relaties, prospects, businesspartners, (toekomstige) medewerkers, etc. Je hebt elkaar nu maar zeker straks heel hard nodig!  Vertel hoe jij je als bedrijf en ook de mensen door de crisis slaat, wees betrokken bij wat er gebeurt en hou de moed erin. Of misschien heb jij slimme alternatieve oplossing voor je dienstverlening gevonden.

Jouw medewerkers zullen je er graag bij helpen om dat nieuws te delen. Zij hebben er alle belang bij dat het nu maar zeker straks weer goed gaat en …. ze hebben er (met uitzondering van sommige groepen zoals de zorg) nu iets meer tijd voor. Start daarom nu met een proef account van onze Employee Advocacy oplossing. 

Met dit platform zet je berichten klaar die jouw medewerkers, vrijwilligers en ander ambassadeurs met één muisklik of via de handige app voor iPhone of Android kunnen delen via hun LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram en Whatsapp kanalen. Wanneer en op de kanalen die zij willen. En willen ze het niet… ze mogen per bericht kiezen.

Employee Advocacy is een win-win oplossing. Je medewerkers worden zichtbaar met goede content, stralen autoriteit en betrokkenheid uit en kunnen hun bijdrage leveren om jouw bedrijf/merk ook in deze tijd onder de aandacht te houden. Voor jouw bedrijf, organisatie of merk is het een sympathieke manier om je content onder de aandacht van de juiste doelgroep te krijgen. Content van mensen (persoonlijke pagina’s) is niet alleen geloofwaardiger, persoonlijke pagina’s hebben vaak ook een groter bereik. Check de keiharde cijfers!

Is je marketing budget vanwege deze crisis gekort? Je mag de tool 3 maanden gratis proberen. En omdat ook wij onze bijdrage tijdens deze crisis willen aanbieden geldt t/m 6 april dat wij de inrichting van het account en gebruikersinstructie (virtueel via Skype o.i.d.) GRATIS voor je uitvoeren. Probeer het dus, je loopt geen risico!