Dagboek

Je hebt al eerder kunnen lezen hoe enthousiast ik werd van creatieve horeca ondernemers, die na de sluiting van alle restaurants vanwege de corona maatregelen niet sip gingen afwachten, maar een online oplossing voor hun business model bedachten. 

Het gaat goed met Eric kookt voor Westvoorne, hij moest zelfs op zoek naar een grotere keuken omdat het aantal bestellingen, evenals zijn Facebook en Instagram community, snel groeit. Die keuken is gevonden en na de Pasen gaat Eric daar voor je koken!

Zelf heb ik van de vrijdagavond de vaste tapas avond gemaakt, online kiezen we een aantal lekkere hapjes van de Lokanta online menukaart en genieten er thuis van. 

Afgelopen week hebben we iets nieuws ontdekt. De Instagram Live Cooking Workshop van Mamma Licia. Elke donderdag en zaterdag! Het werkt heel simpel.

  1. Via de website bestel je het ingrediëntenpakket (en evt een bijpassende wijn)
  2. Je haalt je pakket voor 19.00 uur op bij Mamma Licia
  3. Je zorgt dat je om 19.00 uur in je keuken bent, met het pakket en het Instagram account @mammalicia_nl
  4. Vanaf dan kun je het aan Piero overlaten… 

Hij helpt je koken, vertelt over de pure en verse ingrediënten, geeft tips, kijkt in je virtuele pan of het goed gaat bij jou en alle andere deelnemers en als je geluk hebt kruipt Piero ook nog even achter de piano voor een onvervalste Italiaanse song. Super leuk, leerzaam en ….. lekker!

Piero Bianculli was met zijn creatieve aanpak ook al in het nieuws doordat Minister Wiebes hem bezocht en als voorbeeld noemde in Hart van Nederland.

Leuk hè, thuis uit eten!