Dagboek

Instagram is ontzettend populair, dat wist je al. Het is ook ontzettend leuk om te gebruiken – al die hippe filters en #hashtags om coole foto’s van je produkt of dienst te promoten en, laten we wel zijn….het is ook soms gewoon heerlijk om eens te scrollen en foto’s van anderen te bewonderen.

Natuurlijk wil je, zeker met je zakelijke account, dat mensen je volgen en dat zij, als het even kan via die mooie plaatjes die je post, ook doorklikken naar je content op andere online kanalen.

Het mooie is, je kunt heel veel delen in je Instagram Bio, oftewel je profiel! Heb jij een (zakelijk) Instagram account, maar een zo goed als lege Bio? Hier wat tips om je profiel aantrekkelijker te maken!

  • Zet je www-adres in je profiel, het wordt een link, dus dat is superhandig. Zo kunnen mensen je makkelijk vinden. Mocht je geen website hebben, dan kun je je Facebook pagina of je Twitter, Pinterest etc vermelden!
    Trouwens, heb je wel een website, dan is het sowieso handig om ook je Twitter, Google+, Facebook en/of Youtube te vermelden!
  • Wil je een specifieke actie of aanbieding promoten, dan kun je een rechtstreekse link naar de content in je profiel zetten (ook een verkorte versie – tiny URL – is mogelijk!).
  • Over acties gesproken…je kunt jouw eigen #hashtag promoten in je BIO. Voor fotowedstrijden, een nieuw produkt of dienst or marketing-campagne: zet em in je BIO met de # ! Je kunt er van gruwelen of ze geweldig vinden, ze doen het goed en zijn populair. Maakt je ook minder plechtig en meer toegankelijk.

Hulp nodig bij het sleutelen aan en fine tunen van je Instagram BIO of andere Social Media profielen? Ik kan je helpen jouw online BIO’s helemaal APK goedgekeurd te maken, neem gerust eens contact met me op voor meer informatie!