Dagboek

Hallo, mijn naam is Lisa. Ik ben 17 jaar oud en ik volg de opleiding Event Management in het Engels op het Albeda College. Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn opleiding en wil ik graag na mijn opleiding verder studeren op het hbo. Ik woon in Barendrecht met mijn familie.

Sinds kort loop ik stage bij SocialMediaMonteur. Hier werk ik van maandag tot en met donderdag voor de aankomende maanden. Zelf ben ik een gemotiveerd persoon en sta ik altijd open om meer te leren. Het lijkt mij dan ook erg interessant om hier alles over social media te leren en mijzelf verder te ontwikkelen. Verder hoop ik het bedrijf goed te kunnen helpen met mijn kennis. De werknemers zijn erg vriendelijk en ze helpen mij hier goed op weg.

In het dagelijks leven ben ik veel bezig met sporten. Ik ben namelijk 3 dagen in de week op het hockeyveld te vinden en 2 dagen in de sportschool. Zelf hou ik ook veel van reizen en zou ik graag alle bijzondere plekjes op de wereld willen zien. Ik heb een bijbaantje bij de Albert Heijn achter de kassa. Dit vind ik vooral leuk omdat je veel contact met mensen hebt. Het is dan altijd gezellig om een praatje te maken met de klanten. Ook heb ik een leuke hond en houd ik van wandelen. Hier maak ik dan ook graag tijd voor vrij.

Ik kijk erg uit naar mijn stageperiode bij SocialMediaMonteur!