Dagboek

Wij doen veel online advertising campagnes. En in heel veel gevallen met als doelstelling om producten of diensten te verkopen. Dit voorjaar kregen we een bijzonder verzoek…. om een villa in Almere te verkopen, via een Facebook-campagne.

Meestal gaat het om zadels en hoofdstellen in de Facebook en Instagram campagnes van onze klant MacRider. “Kunnen jullie niet een campagne voor de verkoop van mijn huis maken?”, vroeg Luc Biekmann ons begin dit jaar. De fraaie villa met veel grond nabij het Gooimeer in Almere stond al een paar jaar te koop op Funda en bij twee makelaars. Maar de verkoop wilde niet echt lukken en er waren al een tijdje geen bezichtigingen meer geweest. We maakten een Facebookpagina voor het huis en richtten een Facebook advertising campagne in. Met wat foto’s, een filmpje, slimme targeting en een bescheiden advertentiebudget ging de telefoon voor bezichtigingen weer rinkelen. En na drie weken was het huis verkocht!

Een leuke opdracht waarmee we niet alleen onze opdrachtgever, maar uiteindelijk ook de nieuwe bewoners blij mee hebben gemaakt!