Dagboek

Sinds 6 december 2021 ben ik hier aan de slag als content monteur, en ik stel me graag aan je voor.

Een creatieve duizendpoot, grootgebracht op social media – that’s me! Als allround creative werk ik onder andere als fotograaf, videomaker, en illustrator. Zowel in mijn vrije tijd als voor mijn onderneming houd ik me bezig met social media. 

In content management komen al mijn skills en interesses samen, en ik realiseerde me dat het me fantastisch lijkt anderen hier mee te helpen. Ik heb dan ook super veel zin om het SocialMediaMonteurs team te versterken. 

In mijn vrije tijd vind je me in de natuur, op zoek naar de meest magische plekjes. Uiteraard het liefst met een camera om mijn nek. Verder reis ik graag, maak ik muziek, en werk ik met honden. Ik heb een nieuwsgierige kijk op de wereld, en krijg energie van nieuwe kennis en ervaringen opdoen. Het allergelukkigst word ik van creëren, op welke manier dan ook.

Ik ben blij dat ik in het leuke SocialMediaMonteur team terecht ben gekomen, en heb ontzettend veel zin om mijn kennis toe te passen en uit te blijven breiden.