Dagboek

Je verwacht het misschien niet, maar zangeres Dolly Parton creëerde onlangs (waarschijnlijk onbedoeld) een enorme rage op social media: de #DollyPartonChallenge.

Op 21 januari plaatste Dolly een fotocollage van haarzelf, met profiel foto’s voor LinkedIn, Instagram, Facebook en Twitter met de tekst: ‘get you a woman who can do it all’.

In no-time werd dit opgepakt door twitteraars wereldwijd, die allemaal een eigen versie van deze collage postten. De tag #DollyPartonChallenge was geboren!

Nog steeds worden er foto’s geplaatst, niet alleen op Twitter maar ook op Facebook en Instagram – de hype is kennelijk nog niet over zijn hoogtepunt heen en nog altijd actueel.

Ook wij deden natuurlijk graag mee, en werden op onze beurt weer gevolgd door Nederlandse bedrijven als de ING, Albert Heijn, Lidl en Rabo Bank.

De ABN AMRO deed niet mee, hun excuus was het ontbreken van een leuk poppetje, zij gebruikten overigens een andere heel populaire meme!

Je kunt nog steeds meedoen met de challenge, of in een verloren uurtje even op je gemak alle foto’s bekijken – door de hashtag #DollyPartonChallenge op Twitter te volgen!

Oh en voor diegenen die niet weten wie Dolly Parton is…hier onze favoriet song van haar!