Dagboek

Elk jaar lukt het Jack Kerklaan en Goos Reclamemakers weer om 365 dagen lang originele Rotterdamse content te bedenken en daar die leuke Rotterdamse Scheurkalender mee uit te brengen. De Rotterdamse Scheurkalender 2021 is er inmiddels weer…. en dus gaan wij met Jack, Marcel, Goos Online en de studio van Goos Reclamemakers aan de slag om in oktober, november en december iedereen op de hoogte te brengen.

Afgelopen week hebben we het centrum van Rotterdam ‘coronaproof’ onveilig gemaakt om samen met Jack en Marcel echte Rotterdamse beelden te maken.  Met de nieuwe Rotterdamse bezienswaardigheden zoals het Depot (‘de pot’) en de voeten. Die beelden komen er nog aan, volg de social media kanalen! De online campagne gaan we ondersteunen met social advertising en remarketing, zodat iedereen de Rotterdamse scheurkalender de komende tijd voorbij ziet komen. Wil je nu al meer weten over deze enige echte verpersonificeerde jaarrond 010 kleurscheurkalender? Ga dan naar de website derotterdamsescheurkalender.nl of volg derotterdamsescheurkalender op instagram.

De kalender is echt een ‘must have’ voor elke Rotterdammer en ook nog een super leuk relatiegeschenk voor de feestdagen. Voor bedrijven/organisaties is de kalender ook te bestellen met eigen branding.