DagboekHerfstactie

De herfst is volop aan de gang. Het regent al dagen, er is een stevige wind en het is opeens een stuk kouder. De zomer is nu echt passé. Zijn jouw website en social media wel nog helemaal up to date? Of is het tijd om deze online kanalen te optimaliseren, zodat ze opvallen tijdens deze grauwe herfstmaanden? Voor je het weet is het Kerst (en ècht heel donker buiten) en dan moet de zicht-, vind- en herkenbaarheid van jouw merk wel spic en span zijn. Wacht niet langer en profiteer nu van onze herfstactie!

 

Waarom deze AANBIEDING? 

Het jaar 2020 loopt anders dan verwacht. Er zijn veel nieuwe maatregelen vanwege Covid-19, maar er zijn ook vele veranderingen op social media. Er komen regelmatig diverse features uit op LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Het is handig om hiervan op de hoogte te zijn, maar het is vóóral belangrijk dat alle informatie, teksten, beelden en instellingen van jouw kanalen up-to-date zijn! Als dit allemaal verouderd is, dan is dit misleidend voor jouw doelgroep en klanten. Dit kan invloed hebben op jouw online succes en dat is niet handig (zeker in deze moeilijke tijden). Ben jij klaar voor een opfrisbeurt voor jouw online kanalen? Dan bieden wij graag onze herfstactie aan.

 

Wat houdt de ACTIE in?

  • Wij controleren de settings van jouw website en social media kanalen
  • Wij updaten de branding (nieuwe omslagfoto’s, bio’s, about teksten, etc.)
  • Wij maken business en/of advertentie-accounts voor je aan (mocht je die nog niet hebben)
  • Wij voorzien jouw LinkedIn pagina van de juiste hashtags

Dit allemaal doen we uiteraard in overleg en voor slechts €125,-

Wij denken natuurlijk ook graag mee met jouw content(strategie). Heb je extra handjes nodig bij het uitvoeren hiervan? Dan helpen wij je ook graag (bekijk hiervoor onze abonnementen)

MELD JE HIER AAN VOOR DE HERFSTACTIE!

 

Wil jij meer dan dit en ben je benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Neem een kijkje op de pagina Wat wij doen voor online advertentie-campagnes, video’s, events en nog veel meer!