Voor jou gevonden!

Voor de start van de nieuwe HEMA-schoolcampagne roept het warenhuis alle tieners van Nederland op om mee te doen aan de allereerste TikTok movie ooit, met als titel de The Legend Continues. Vanaf woensdag 24 juni verschijnen er dertien verschillende scènes op TikTok en daagt HEMA alle middelbare scholieren van Nederland uit om deze op de meest creatieve manier na te spelen. De 13 beste inzendingen worden geselecteerd en achter elkaar gezet.

Afgelopen schooljaar eindigde anders dan leerlingen waarschijnlijk gewend waren, maar vanaf september is het de bedoeling dat iedereen weer ‘fris en fruitig’ aan het nieuwe schooljaar begint. De ‘movie’ van HEMA speelt daarop in met een hoofdrol voor de enge leraar Meneer Bickelhaupt.

Vanaf vandaag verschijnen er dertien verschillende scènes op TikTok en daagt HEMA alle middelbare scholieren van Nederland uit om deze op de meest creatieve manier na te spelen. De dertien beste inzendingen worden achter elkaar gezet en vanaf augustus is de hele film klaar.

Voor deelname ga naar het HEMA TikTok account @hema.amsterdam.

Voor jou gevonden op Adformatie en Emerce.