Dagboek

Vandaag, 19 april 2021, is mijn allereerste werkdag bij de Social Media Monteur. Als echte millennial ben ik groot geworden met internet en sociale media. Dagelijks breng ik hier veel tijd mee door en vind het dan ook meer dan leuk dat ik hiervan mijn werk mag maken.

Niet alleen ben ik groot gebracht met sociale media, ik ben ook opgegroeid met fotografie. Met een verleden in de modellenwereld en een fotograaf als vader heb ik de camera zelf ook een aantal jaren geleden opgepakt en niet meer teruggelegd. Als freelancer heb ik sociale media en fotografie kunnen combineren en heb ik voor leuke merken en producten foto’s mogen maken. Sinds ik in 2020 een tweeling heb gekregen zijn zij ook niet meer voor mijn lens weg te krijgen. Ook in mijn zogeheten ‘vlogs’ spelen zij een essentiële rol.

Met een bachelor in Media en Cultuur, behaald aan de Universiteit van Amsterdam, neem ik mijn geleerde vaardigheden graag mee naar werk samen met een dosis creativiteit om een zo leuk en innoverend mogelijke dag te verzorgen. Ik heb heel veel zin om mijn kennis van sociale media toe te passen, uit te breiden en natuurlijk steeds weer bij te spijkeren want digitalisering gaat natuurlijk in een rap tempo door en media blijft nooit hetzelfde.