Voor jou gevonden - 010

Superhandig: dankzij de app Foodsy hoef je niet meer in de rij te staan bij veel restaurants en winkels op Rotterdam Centraal.

Je kent het wel: je wilt nog even snel een kop koffie of maaltijd scoren voordat je de trein instapt, maar je loopt daardoor wél het risico om die trein te missen… wat doe je dan? Óf je gokt het erop en staat met lichte stress in de rij van de kiosk, óf je begeeft je met een lege maag en caffeïnetekort richting het juiste spoor. Beide niet echt ideale situaties en dus hebben zeven Utrechtse studenten daar iets op bedacht: een app genaamd Foodsy.

Zo werkt het

Je downloadt de app, kiest wat je wil eten en betaalt ook meteen via de app. Je geeft de tijd aan waarop je je maaltje (of drankje) wilt afhalen en vervolgens staat je bestelling bij aankomst in de desbetreffende winkel klaar bij een pick up point. Binnen 10 seconden ben jij er weer vandoor (of foetsie, get it?) met je snelle hap. Geen stress, wél eten. Handig! Op Rotterdam Centraal is Foodsy vanaf volgende week al te gebruiken bij Dudok, Julia’s, Satebar en The Döner Company, maar meer zaken zullen snel volgen. In heel Nederland hebben zich inmiddels ongeveer veertig winkels bij de app aangesloten. In Utrecht is het al een half jaartje actief en nu zijn wij aan de beurt!

 

Voor jou gevonden op IndebuurtRotterdam.NL