DagboekTalitha

Mijn naam is Talitha Bakker en sinds september ben ik onderdeel van het Social Media Monteur-team! Een uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb! Al sinds jaar en dag ben ik verbonden met de marketing, met een specialisatie in social media. Een super-interessant vak dat iedere dag weer verandert en nooit saai is! Het leuke aan mijn werk is dat ik overal ter wereld kan werken, zolang ik maar een internetverbinding heb!

Dit is vooral handig voor mijn andere functies. Al sinds 2011 werk ik als journaliste voor een Italiaans tijdschrift in Milaan. Ik werk hier als verslaggeefster en reis meerdere keren per jaar met veel plezier de wereld rond om verslag te doen van, met name, paardenevenementen. Zo komt het regelmatig voor dat de social media posts vanuit een andere uithoek van de wereld worden geplaatst. Hoe leuk is dat! Ook vind ik het heerlijk om te sparren met collega’s uit andere landen en culturen. Zo heeft social media in het Midden-Oosten bijvoorbeeld een hele andere invloed op het dagelijks leven dan bij ons in Europa. In China is social media zelfs verboden. Maar gelukkig is daar heel goed omheen te werken. Het houdt je scherp en creatief.

 

“Ik zie er naar uit om het bereik op de social media kanalen te vergroten en om aan het werk te gaan binnen dit gezellige team..”

 

Mijn thuis is echter Winterswijk, in de Achterhoek. Hier bewoon ik een prachtige boerderij direct aan de bosrand, midden in de rust en de natuur. Hier heb ik mijn kippen, mijn kat Tommy, die een echte rattenvanger is, en heb ik drie Australian Shepherd honden genaamd Genghis, Jack en Siena. Siena is de jongste en een echte deugniet. Ik woon direct aan een groot privébos en Siena is hier dan ook regelmatig te vinden. Ze vindt altijd weer een manier om te ontsnappen!

Mijn boerderij is omgeven door weilanden, waar mijn Arabische volbloedpaarden grazen. Ik heb een aantal merries en twee dekhengsten en fok ieder jaar een veulentje. Ook rijd ik regelmatig endurancewedstrijden. Dit zijn een soort marathonwedstrijden voor paarden, waar lange afstanden moeten worden afgelegd. Ik ben in deze discipline opgenomen in het subtopprogramma van Team NL. Dit houdt in dat mijn paard en ik worden voorbereid voor een toekomstig EK of WK. Superspannend! Ook doe ik meerdere keren per jaar met mijn paarden en mijn honden mee aan keuringen. Ik ben dus een druk baasje die graag bezig is. Gelukkig is er binnen het team van de Social Media Monteur volop werk en kan ik hard aan de slag! Ik zie er naar uit om het bereik op de social media kanalen te vergroten en om aan het werk te gaan binnen dit gezellige team.