Dagboek
Hai, mijn naam is Louise Scheurwater. 18 Jaar oud en geboren en getogen in Hendrik-Ido-Ambacht, een klein dorpje vlak naast Dordrecht.  Ik volg de opleiding media vormgeving Graphic Design met de specialisatie packgaging op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Momenteel zit ik in mijn afstudeerjaar en zou na het behalen van mijn diploma graag verder studeren op het HBO.
 
Ik ben erg leergierig en ik denk dat dat iets is waar ik tijdens deze stage zeker veel aan ga hebben. Althans dat voorspel ik! 
Het is natuurlijk een gekke periode door Corona en alles wat dat met zich mee brengt maar ik voel me ondanks dat zeker welkom in dit team. De eerste gesprekken die ik gevoerd heb met mijn nieuwe collega’s vond ik al erg interessant, ik ben zeker benieuwd naar meer. Natuurlijk naar mn collega’s zelf maar ook naar wat ze leuk vinden, waar ze goed in zijn en naar wat ze me waarschijnlijk gaan leren/mee geven.
 
In het dagelijks leven (voor Corona) waren mijn hobby’s heel anders dan nu. Ik hield van uiteten gaan met vrienden, drankjes doen in de stad of bij ons in het dorp, spelletjes spelen en vooral de spontane bioscoop, game hal of winkel bezoekjes waren altijd ontzettend gezellig. Helaas kunnen veel van die dingen niet meer. 
Dus om terug te komen op wat ik doe in het dagelijks leven? Tijd doorbrengen met de mensen waarvan ik hou. Dat vooral.
 
Ik ben ontzettend benieuwd wat de komende maanden in het team van SocialMediaMonteur mij gaat brengen! Ik heb er in ieder geval een goed gevoel over en veel zin in!