Dagboek

Hallo allemaal, mijn naam is Faye, ik ben maar liefst 19 jaar oud en opgegroeid in de mooie stad Rotterdam. Momenteel zit ik in mijn examenjaar van de opleiding Mediamanagement op het Grafisch Lyceum en zou hierna graag verder willen studeren. Ik hou heel erg van de zon en leuke dingen doen met mijn vriendinnen. Ik ben daarom in mijn vrije tijd altijd te vinden met mijn vrienden op een terras heerlijk in de zon!

 

 De komende maanden ga ik stage lopen bij SocialMediaMonteur, wat een leuke uitdaging voor mij is en waar ik ontzettend naar uit kijk. Ik ga mij bezighouden met het maken van berichten rondom online media, en mij richten op social mediakanalen.

 

Graag ben ik veel onder de mensen en vind ik samen werken in een team erg fijn. Ook ben ik erg leergierig en sta ik open voor heel veel nieuwe dingen. Daarom kijk ik er erg naar uit naar wat deze stageplek mij allemaal gaat leren.