DagboekEnrico Doornbos

Hey allemaal, mijn naam is Enrico Doornbos, 21 jaar en wonend op mezelf in het prachtige Rotterdam. Op dit moment zit ik in mijn examenjaar van de opleiding Marketing & Communicatie op het Albeda en loop ik sinds januari stage bij SocialMediaMonteur. Ik hou van voetbal en van kleding en besteed daar ook graag mijn tijd aan. Zo heb ik sinds kort mijn eigen kledinglijn MUY RICO en zit ik elk weekend wel een wedstrijdje te kijken.

Vrienden noemen mij een creatief persoon en dat ben ik denk ik ook. Ik heb namelijk een grote interesse voor grafische programma’s / apps, vooral Photoshop. Ik vind het leuk om random dingen te bedenken, dan helemaal los te gaan met als uitkomst een nieuwe creatie. Ik hoop daarom dan ook om zoveel mogelijk te gaan werken met dit soort programma’s. Ik ben erg sportief, zo heb ik elke maandagavond een voetbalwedstrijd en ga ik elke donderdag hardlopen; over een kleine 3 maanden loop ik ook de 10km marathon van Rotterdam.

Ik kijk erg uit naar de periode die komen gaat, zo heb ik al verschillende opdrachten gekregen vanuit SocialMediaMonteur die een uitdaging voor me zijn, maar wel heel leuk lijken. Een van de projecten die ik heb gekregen is de Rotterdamse Instagram top 100. Een erg leuk concept waar ik wel veel verfrissende ideeën voor heb en veel energie in ga steken.

Ik werk nu een weekje bij de SocialMediaMonteur en ben erg goed opgevangen door iedereen. Ik loop makkelijk mee met het bedrijf en begin alles goed te begrijpen. Ik ben er zeker van dat dit een leerzame stage gaat zijn en dat ik het hier met mijn collega’s zeker naar mijn zin ga hebben.