SocialMediaMonteur erkend leerbedrijf

Yes! Wij zijn een erkend leerbedrijf! Sinds 2017 hebben we al veel jongeren een boeiende stageplek geboden waarbij zij zich kunnen voorbereiden op banen van de toekomst.

Bij de SocialMediaMonteur worden online reisdoelen behaald, zoals volgers, likes, shares en clicks naar websites die onze klanten helpen aan meer bekendheid, opdrachten, kaartverkoop, etc. De SocialMediaMonteur biedt haar klanten een geschikte structuur, regelmaat en continue groei op social media om de gewenste online resultaten te behalen.

Een stageplek bij SocialMediaMonteur betekent werkervaring opdoen in een dynamische omgeving en kennis verkrijgen van ontwikkelingen op het gebied van online marketing en het medialandschap. Stagiairs digitale techniek, online communicatie, etc op MBO en HBO niveau krijgen bij ons de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. In de praktijk gaan de ontwikkelingen vaak sneller dan in de klas dus er valt veel te leren. Oprichter Anita Lussenburg stond aan de wieg van de doorbraak van het internet (jaren ’90) en social media (2005). Dat het medialandschap continu verandert, is zij gewend. Het team van SocialMediaMonteur wil graag haar kennis delen en jong talent de kans geven om zich klaar te maken voor de toekomst.

Stage lopen bij SocialMediaMonteur

BewarenBewaren

BewarenBewaren