Dagboekemployee advocacy

Ambassadeurs, je bereik vergroten en meer leads generen. Wie wil dat niet? Ik heb het over Employee Advocacy. Het zijn onzekere tijden en voor de één is het moeilijker om zijn hoofd boven water te houden dan voor de ander. Ik help je om van jouw medewerkers ambassadeurs te maken en leg je uit hoe dat werkt. In deze tijden hebben we elkaar hard nodig en willen we elkaar best een handje helpen. Onze oplossing voor Employee Advocacy werkt heel simpel en je mag hem 3 maanden GRATIS uitproberen! Benieuwd? Lees snel verder!

 

Hoe werkt het en wat is het?

Met het Employee Advocacy platform zet je berichten klaar die jouw medewerkers, vrijwilligers en andere ambassadeurs vrijblijvend met één klik kunnen delen. De berichten zijn te delen via desktop of smartphone en op Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram en Whatsapp. Het makkelijke en leuke hierbij is: ik zet de content voor jouw medewerkers netjes klaar in het online platform! Het enige wat de medewerker hoeft te doen is op de knop “delen” klikken. Vervolgens staat het bericht op de tijdlijn van de medewerker en komt het onder de aandacht bij zijn of haar volgers.

 

Wat zijn de voordelen?

Het behulp van een Employee Advocacy programma vergroot de zichtbaarheid, autoriteit en betrokkenheid van jouw merk én van jouw medewerkers. Het is een persoonlijke manier om jouw content bij de juiste doelgroep te krijgen. Persoonlijke pagina’s die berichten over jouw merk delen vergroten daarbij jouw bereik en en komen betrouwbaarder over. Benieuwd naar de resultaten van een klantencase? Download de case.

 

Probeer nu 3 maanden gratis!

Wil je van jouw medewerkers ambassadeurs maken, maar is jouw marketingbudget gekort vanwege de crisis? Je mag de tool 3 maanden GRATIS proberen! Bestel hier jouw Employee Advocacy programma.

Meer weten over Employee Advocacy?