Dagboek

Het is weer bijna winter! De truien en sjaals komen weer uit de kast, de ice-tea maakt plaats voor warme chocomel! Heb jij er ook zo’n zin in? Verander je ook je website en social media kanalen mee en maak je ze winterklaar?

Winterbeurt voor je website, Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram

Door het jaar heen verandert er het een en ander op social media. De inrichting van de kanalen biedt nieuwe, andere mogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld op de profielen van de LinkedIn pagina veel meer mogelijkheden voor wervende teksten en kun je hashtags aan de pagina’s toevoegen. Op Facebook kun je de inrichting van je pagina helemaal naar wens aanpassen door zelf tabbladen toe te voegen of juist weg te halen. Er kan veel meer met jouw Facebook pagina tegenwoordig, zo is er een en ander aangepast op de infopagina. Is jouw zakelijke Instagram account al omgezet naar echt business account of heb je nog een persoonlijk account? Alle social media kanalen hebben de nodige veranderingen ondergaan….

Een opfrisser voor je bio

Daarnaast is het goed om regelmatig te checken of je bio in je profiel en de uitgebreidere info van je social media accounts nog wel kloppen. Staan alle linkjes nog goed, is de informatie niet verouderd, etc. En is je omslagfoto niet eens aan vervanging toe? Die kun je prima gebruiken om met de seizoenen mee te wisselen of juist een nieuw product onder de aandacht te brengen. Of wil je liever een omslag video of slider? De afmetingen van profielfoto’s wijzigingen nog weleens per kanaal… staat jouw logo of profiel foto nog wel strak?

Winterbeurt voor je website

Ook je website verdient een regelmatige schoonmaakbeurt. Zonder dat je er erg in hebt zitten er opeens broken links (404) in je site en die beïnvloeden de vindbaarheid van jouw site in negatieve zin. Of misschien wil je toch de navigatie van je website iets aanpassen, content wat beter zichtbaar maken (of juist verwijderen), je afbeeldingen aanpassen of …. een flinke optimalisatie slag in je Google vindbaarheid maken.

Je YouTube kanaal slim ingericht

Heb je een YouTube kanaal? Is dat optimaal ingericht met een leuke welkomsttrailer en abonneerknoppen en zijn je kanaal en je films goed vindbaar? Of is het een vergaarbak van video’s die je in de loop der tijd hebt verzameld. Een goed ingericht YouTube kanaal kan een bijdrage leveren aan jouw vindbaarheid online. Mensen besteden meer en meer tijd op YouTube én het is de op een na grootste zoekmachine (na Google).

Extra eindejaarsvoordeel!

Wij adviseren dus een winterbeurt van je social mediakanalen en website. Geen tijd of kennis om het zelf te doen? Wij doen het graag voor je! En om het leuk te houden hebben wij een speciale eindejaarsaanbieding. Voor maar € 100,= ex BTW zorgen we dat jouw social media kanalen* weer netjes bijgewerkt zijn (met door jou aangeleverde teksten en beelden). Wil je een optimaal ingericht YouTube kanaal? Of wil je je website onder handen nemen? Wij doen gratis een check op broken links (404) en andere fouten. Voor aanpassingen in navigatie, verplaatsen van content, en andere optimalisaties doen we je graag een voorstel met eindejaarskorting!

*we gaan uit van max. één Twitter, Insta, LinkedIn en Facebook account per merk

Vraag hier je online winterbeurt aan!