Dagboek

Onze nieuwe collega: Elaine Duurham (20 jaar, Tilburg)

“Officieel mag ik mij sinds 19 augustus SocialMediaMonteur noemen, maar de eerste week van mijn stage was ik te vinden waar ik het liefst ben. Tussen de paarden in het Kralingse bos. Op de Longines FEI European Championships Jumping, Dressage and Para Dressage om precies te zijn. Acht dagen lang was ik mede verantwoordelijk voor de social media kanalen van het evenement en mocht ik bijna alles, iedereen en overal filmen om er daarna een aftermovie van te maken.”

“De komende maanden ga ik bij de SocialMediaMonteur beginnen aan het laatste deel van mijn studie Communicatie. Twee dagen per week neem ik een dosis Brabantse gezelligheid en enthousiasme mee naar Rotterdam en werk ik mee binnen het bedrijf. De rest van de week richt ik mij op mijn scriptie die ik ga schrijven voor de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Regio Zuid-Holland.”

“In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te spelen met mijn foto- en filmcamera en dito bewerkingsprogramma’s. Daarnaast doe ik ook mijn best om mezelf op tekstueel gebied te blijven ontwikkelen. In het weekend werk ik als webredacteur en journalist/tekstschrijver voor dehoefslag.nl. Verder ben ik graag sportief bezig en ben ik altijd in voor een gezellig hapje of drankje met vriendinnen.”

“Tot slot verwacht ik een hoop te leren van de (steeds vernieuwende) online-wereld en het werken binnen een ‘echt’ bedrijf. De laatste loodjes, ik heb er zin in!”